pátek 29. října 2021

dobře bylo

ten půlrok

kdy jsme trávili víc času na chatě jak doma

utekl jak voda


dnes přišel den velkého návratu domů

ani trochu se nám nechtělo


a jak už jsem psala v nadpise

dobře bylo







 

mějte moc hezký večer

4 komentáře:

  1. Ahoj Verunko,utíká to strašně moc rychle a vánoce jsou za dveřma dárky skoro žádné nemám,ale dávám dohromady adventní výzdobu a už jsem přemýšlela co budu péct.Mám v plánu udělat vánoční polštářky na sedačku a tvoje hvězdičky jsou hezké taky dávám do oken háčkované hvězdičky.Moc zdravím a přeji krásný večer.Iveta

    OdpovědětVymazat
  2. A jak jste zase zvládli Veru, chatičku vylepšit, sedí tam ten kamrlík jak by tam byl dávno a určitě už je prakticky zaplněn a využíván.
    Mějte všichni pěkný víkend, pa Aťka

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jde čas a zima už se cpe na dvorky a do domů. Koukám, že jsou za vámi v lese hodně břízy, ty já mám moc ráda, ale ony nadělají hlavně hodně listí a nepořádku. U nás v lese je i dost modřínů a nejsou tak blízko plotu a my máme jeho jehličky vždycky úplně všude, když opadává. Jinak jsou okolo hodně buky a nějaké duby i nějaká bříza a trošku výš jsou hlavně jehličnany. Včera když jsem byla s Tomáškem na procházce, šli jsme kus lesem a kus přírodou bez stromů, tak jsme našli 2 houby, tak bude někde v jídle příchuť, asi dneska v polévce. Občas potkáme v lese jednu kadeřnici a ta k nám jezdí se svým pejskem na procházku skoro každý den a vždycky najde i teď houby, třeba 5 hub, už 2x jsem jí dala co jsem našla a včera jsme byly na druhé straně, tak mě houby zbyly. Tak je vidět, že houby se dají najít ještě i teď. V noci jsem spala jako na vodě, ale na polární záři jsem si ani nevzpomněla a tak nevím jestli něco bylo nebo nebylo. Dcera ztratila hlas, chtěly jsme jet dneska na nákup, ale přišla mi pošpitat, že dneska ne až zítra, aby měla aspoň trošku hlas. Tak se tady směju. Asi dáme zase jednu pračku, dokud je počasí, u nás má být opět velký vítr, to aby jsme prádlo přímo přikurtovaly, ale nevadí, hlavně když uschne a voní venkem. Mávám od Ještědu. Věrka.

    OdpovědětVymazat
  4. Very uletělo to jak voda. Vždycky když uklízíme posezení do pergoly si říkám, že je to jako včera, jak jsme ho vytahovali ven a všechno jsem umývala. Už můžeme jenom vzpomínat. Udělali jste zase kus práce a budete se těšit na jaro a taky, jak vás znám, přemýšlet, co ještě vylepšit :-))) Počasí nám pořád přeje u nás bude dnes zase krásně, sluníčko se snaží, ale příští týden bude asi po sluníčku. Všechny vás zdravíme od nás z Kožuškova :-)

    OdpovědětVymazat

♥ Všem děkujeme za vaší návštěvu a děkujeme také za Vaše komentáře :-)