pátek 27. srpna 2021

včera jsme využili

 chvilky

kdy se na chvíli umoudřilo počasí

nepršelo 

a dokonce u vykukovalo sluníčko

sedli jsme do auta

a honem směr les

a tam pak procházka
















dneska je u nás podobně

chvíli sluníčko

chvíli zas prší

akorát je větší zima

dneska tu máme jen 14 stupňů


a vy mějte krásný pátek

a těm co si mi snad taky napíšou

už moc děkuju předem



6 komentářů:

  1. Veru, na zavařování masa si asi netroufnu, to se tak nějak bojím abych to udělala dobře a nekazilo se, ale viděla jsem minule podobně jen se dělalo na plotně a pak teprve do sklenice a v lednici nějáký den vydrželo.
    Veru s tím lesem jsme fakt ostudy, pořád je toho tolik, nemůžem se dostat....kromě hmyzáků je moc pěkný fotka s tou suchou trávou.
    Mějte pěkné páteční odpoledne. Aťka

    OdpovědětVymazat
  2. Motýl je opravdu nádherný.Počasí je všude letos hrozné.
    Přeji krásný víkend tobě i rodičům ☺

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Verunko,krásné fotky z výletu.U nás počasí taky jak na houpačce dneska jsme už zatopili na chvíli v krbu asi bude brzo podzim.Ten recept na maso určitě vyzkouším hned jak koupím maso v akci ty vaše vyzkoušené recepty mám ráda.Dneska odpoledne odjela vnučka z prázdnin a je tu nějaké ticho,ale zítra zas přijede a půjdeme společně popřát tý naší mmladší vnučce už jsou ji dva roky.Moc zdravím.Iveta

    OdpovědětVymazat
  4. Hallo Veronika eure Kochrezepte sind schön und gut.
    Bei uns ist das Wetter die ganze Zeit schlecht und die Überflutungen haben unsere Ausflugsziele ruiniert. Es ist kein gutes Jahr, also machen wir es zuhause schön. Bleibt gesund. Brunhilde.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Veru, chvilku jsem tu nebyla a už je tu příspěvků, to jsem si početla a ty nádherné fotky, to je krásné pokoukání. Počasí si dělá co chce, chvilku je sluníčko, hned nato se přižene černý mrak a je průtrž mračen, snad bude aspoň ten podzim hezký. Krásný večer.

    OdpovědětVymazat
  6. Krasne fotecky,na podzim se cmeldove a motyli lepsi foti jsou pomalejsi.Je sice jeste leto,ale teplota odpovida podzimu.Snad se jeste trochy slunicka a tim padem teplicka dockame.Urcite v chate uz topite,ja taky topim,alespon vecer.
    Mejte vsichni krasnou sobotu !

    OdpovědětVymazat

♥ Všem děkujeme za vaší návštěvu a děkujeme také za Vaše komentáře :-)