vařil taťka
a k obědu byla právě tahle dobrota
a určitě si ho zas brzy uděláme
a příprava je jednoduchá
jen maso si musíte naložit večer den předem
takže jdeme a recept
plátky krkovičky si naklepete
opepříte a lehce osolíte
do misky nalijeme pivo
přidáme lžíci sušené petrželky
lžičku česnekové pasty
vše promícháme
vložíme maso a dáme do lednice marinovat
druhý den
maso opečme na sádle na pánvi
po opečení vložíme do pekáčku
posypeme na proužky pokrájenou cibulí
podlejeme pivem
a výpečkem z pánve
a pečeme na 160 asi 2 hodiny
a máme hotovo
a z velikonoc nám ještě zbylo pár kousků cukrovíčka
a protože jsme ho pekly dost pozdě
a linecké by se nám už nestihlo správně odležet
tak tohle naše letošní bylo z křehkého těsta
tak se mi mějte moc hezky
včera nám tu skoro celý den chumelilo
takže žádná sláva
Samé dobroty tady máš ,táta je šikovný kuchař ! Snih nezávidím,my tu měli dnes slunečno. Hezke dny přeji !
OdpovědětVymazatVeru, to musela být dobrota . Marie
OdpovědětVymazatAhoj Verunko, taťka je šikula, masíčko vypadá mňamozně. Recept určitě vyzkouším. Od Kolína zdraví Dáša.
OdpovědětVymazatVeru to vypadá luxusně, určitě zkusím , nejspíš na nějákou chlapskou oslavu.
OdpovědětVymazatMějte se prima. Aťka
Ahoj Veru, to je zase něco pro naše mlsné jazýčky. A to jsem chtěla začít držet dietu, abych v v létě nevypadala v plavkách jak velryba. Jenže stačí nakouknout na tvůj blog a veškeré předsevzetí je v háji. Ale vypadá to fakt dobře. Přeju krásný večer.
OdpovědětVymazat