středa 2. února 2022

to byl nášup

tak to byl nášup
večer chvilkama chumelilo tak že nebylo vidět na druhou stranu ulice
sněhu přibývalo doslova před očima
a chumelilo dál a dál

teď už je všechno jinak
oteplilo se docel dost
sníh ztěžknul
a je z něj mokrá kejda
a chvilkama vykukuje sluníčko
škoda
ale i tak ta včerejší 
a ještě i dnešní ranní podívaná stála za to





mějte moc hezké odpoledne




P.S.
a v odkazech na nové články mých oblíbených blogů
mám pod názvem Lola nový blog
určitě na něj mrkněte
já si ho hodně oblíbila



6 komentářů:

  1. Veru tobě to sluuuuší, vždycky jsem ráda když se občas odtajníte.
    U nás jde všechen sníh, pokud vubec padá, hned do mokra, a ten vítr si taky nedá pokoj.Ale zase jsem ráda že snad i u vás silnice nezustávají pod sněhem, máme zase jet a podle předpovědi bych se tam dál za vás řídit i bála, ale budu doufat že bude rozježděné.
    Pěkný podvečer i večer. Aťka

    OdpovědětVymazat
  2. Aťko ahoj, zatím u nás silničíři jezdí co jim síly stačí a tak už se jezdí zas dobře, ráno to bylo horší, a navíc se má oteplit, tak budou asi silnice jen mokré bez snhěhu, mějte doma hezký večer

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuju Verunko, dobrou noc

    OdpovědětVymazat
  4. Veru je krásná podívaná i na tvoji parádní červenou čepičku, když zapadneš v závěji, tak tě aspoň Baruška najde a vyhrabe. U nás teda žádné závěje nehrozí, už chvilku nespadla ani vločka. Ten tvůj nově objevený blog je sympatický, myslím že učitelky to v dnešní době nemají vůbec lehké. Hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  5. U nás je sněhu zatím až dost, zrovna ráno jsem vyhazovala sníh z půlky střechy co v noci spadl na cestičku a bylo to pěkně přimrzlý a ještě utlučený, tak jsem si dala pěknou rozcvičku. Dneska zatím nepadá a možná, že bude docela pěkně, za lesem se snaží sluníčko vyškrábat. Moc tě to sluší a jak píše Jarka, Baruška by tě našla hned i bez čuchání. Před chvilkou projel posejpač, tak snad to moc neklouže. Martin šel dneska do školy, včera už odpoledne horečku neměl a chtěl psát písemku, tak raději šel, snad mu bude dobře. Mávám od Ještědu. Věrka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Věrko ahoj, u nás dneska chumelilo jen už malinko, ráno bylo umrzlo, ale odpoledne už začalo pršet , mějte se doma moc hezky a ahojda

      Vymazat

♥ Všem děkujeme za vaší návštěvu a děkujeme také za Vaše komentáře :-)