pátek 17. prosince 2021

tak jsme se

těšili

že po delší době vánoce budou zas se sněhem

do včera to tak slibovala i předpověď počasí

jenže ouha dnešní předpověď na vánoce už je zas úplně jiná

a jak jinak než deštivá

po neděli se teď má sice dost ochladit 

a i chumelit

no jenže na vánoce zas klasiky s deštěm

no třeba to ještě změní


tak se aspoň se mnou potěšte se sněhem 

který jsme tu tenhle týden měli

a ke kterému nám i jako bonus občas vylezlo sluníčko










a vy mějte prima večer 

a zítra za ahojda




3 komentáře:

  1. Teda Veru, to je krásnýho sněhu, no uvidíme , ta předpověd se opravdu pořád mění. Ale se sněhem by byly vánoce jak za našich dětských let, co my se za celou zimu nalítali na kopcíh na bobech, saních i takových bruslích z prkýnká, ty frčely jak blázen hlavě když byla ledovka. Dělal nám je táta z bruslí na kličku, v září nás navždy opustil, a tak se vzpomínky vybavují o to silněji.
    Veru pěkný poslední adventní víkend, to nám to uteklo.pa Aťka

    OdpovědětVymazat
  2. Veru u vás teda bylo sněhu hodně, to u nás tolik ne, ale teď už je to pryč. Snad ten příští týden nasněží a vydrží to i na vánoce, stačil by i lehký poprašek. Hlavně ať není +10 stupňů, jak většinou bývá. Přeju pohodovou sobotu.

    OdpovědětVymazat
  3. U nás je úplně po sněhu a to jsme ho neměli tak málo. Myslela jsem si, že určitě bude až do vánoc, ale bohužel, dokonce není ani zamrznuto a ani nemrzne, je teplo. Dneska jsem ještě dodělávala z různých zbytků náplní nepečený a tím jsem skončila a dneska odpoledne se jenom ulejvám, ale užívám si to. Hudba atd. Nedělám to často, většinou něco dělám, ale po těchto trošku hektických dnech si to opravdu užívám. Příští týden už myslím budou děti ze školy doma a školka od čtvrtka a to už bude doma dcera, to mají volno, nepracujou. Mávám od Ještědu. Věrka.

    OdpovědětVymazat

♥ Všem děkujeme za vaší návštěvu a děkujeme také za Vaše komentáře :-)