středa 30. září 2020

září u nás

 tak a je tu konec měsíce 

a sním i moje měsíční fotka

v září jsme :

hodně chodili do lesa ať na houby nebo jen tak

parkrát jsme si taky opékali, udili nebo grilovali

užívali jsme si příjemného zářijového sluníčka

zahradu jsme z větší části připravili na zimu

akorát malou jsme tu neměli

1.září začala chodit do školky

aby hned za pár dnů onemocněla

a vyklubalo se z toho 14 dnů doma v posteli

pak chodila do školky 4 dny

a od včera už je zas nemocná

a tak jsme se s ní neviděli

a jinak září bylo prima

i proto

že taťkovi dopadlo u pana doktora vše na jedničku



a vy mějte moc krásný zbytek středy

a zítra zas ahojda

4 komentáře:

  1. Ahoj Verunko,krásně jste si užili září.Naše malá byla taky nemocná v úterý šla po třech týdnech do školky dokud měla teplotu byla doma pak byla u nás tak jsme si jí užili.Dortík dělám podobný někdy z čokoládovým pudingem a někdy to okočím tmavý piškot a vanilkový puding někdy posypu kokosem nebo oříškama.Dneska u nás svítilo sluníčko,ale jak se blížil večer ochladilo se prostě babí léto.S tím očkováním je složité rozhodování my o něm zatím ani neuvažujem.Moc zdravím a přeji krásný večer.Iveta

    OdpovědětVymazat
  2. Veru, září bylo fajn, viď, bylo pěkně, dalo se hodně postíhat, my dnes s malou pekly z moduritu a v sobotu ještě jedem do zoo, asi je malinko starší, taky je čipera ale vydrží i dlouho číst malovat...prostě co jí zrovna baví.
    Zářijovou koláž máš bohatou, pěkně poskládanou.
    Dobrou noc. Aťka

    OdpovědětVymazat
  3. U nás včera bylo střídání zataženo a slunečno, ale prádlo jsme usušili i když některé kousky, byly při sbírání trochu navlhlý. Dneska je velká mlha, tak uvidíme, jestli se zvedne. Září je pryč a pomalu a jistě se blíží ta chladnější část roku. Včera jsme otrhali hodně švestek, něco jsem zavařila naloupaný jen ve vlastní šťávě, to se může vzít na všechno a hodně švestek se rozdalo a ještě na stromě jich zbylo tak čtvrtka. Možná, že budeme dneska pokračovat v trhání. Větve už jsou pěkně narovnaný, jen ta strana co se má ještě trhat a vršek, jsou plný a větve až na zem. mávám od Ještědu, Věrka.

    OdpovědětVymazat
  4. Veru ta dobrá zpráva o taťkovi je nejlepší z celého září. Počasí bylo taky dobré (až na ten konec), tak uvidíme, jaký bude říjen. Ten koláč vypadá moc dobře. Měj pohodový den.

    OdpovědětVymazat

♥ Všem děkujeme za vaší návštěvu a děkujeme také za Vaše komentáře :-)