úterý 25. května 2021

čapí účet

takže pro ty co by chtěli nějakou tu korunku přispět na krmení pro čápíky

okopírovala jsem to  přímo z webových stránek čápů

a účet tam vložil přímo pan Havrán

♥♥♥♥♥

Transparentní účet založený pro podporu nákupu krmení pro čápy: 298660502/0300 IBAN: CZ79 0300 0000 0002 9866 0502 BIC (SWiFT): CEKOCZPP Moc děkujeme za Vaše příspěvky. Případné zbylé finance převedeme záchranné stanici JARO v Jaroměři. Rybáři prosím sháníme rybí potěr cca 4-6 cm, pod hnízdem máme káď se vzduchováním. Dále, kdo máte navíc, hodí se nám zmrazené jednodenní holátka, malé myšky a křečci. Krmení probíhá 3x denně. Za deště se nesmí krmit, tak se nelekejte, že nedostali ve správný čas najíst.


♥♥♥♥♥♥♥

a dnešní ranní krmení ráno v šest hodin

a protože nám tu opět od večera prší

tak pan Havrán donesl i suché seno

a čápíky s ním osobně podestlal

aby nebyli v mokru ♥



mějte moc hezké úterý a děkuju


4 komentáře:

  1. To je dost důležitá zpráva, každá koruna se bude hodit a určitě někdo přispěje. Panu Havránkovi fandím, že to vzal do vlastních rukou. U nás taky pršelo, ale hlavně v noci a ráno, teď dokonce vykouklo sluníčko, nevím sice na jak dlouho, ale je to hned veselejší i když je chladno a opět topím.
    Dcera byla včera na prvním očkování, mladý už má taky první očkování za sebou, tak snad budeme všichni chránění. Ani jsem se jí neptala jestli jí bolí ruka, mladýho bolela docela dost, mě taky pobolívala, ale nebylo to nic hroznýho, jen ten sval a druhý den už to bylo skoro dobrý.
    Mávám od Ještědu. Věrka.

    OdpovědětVymazat
  2. Very, je to dojemné jak se pan stará. Aspoň kdyby už bylo hezky a nepršelo a na čápátka i zasvítilo sluníčko. Je fajn, že si tu dala číslo, když přispějeme budeme z toho mít i příjemný pocit a pomůžeme dobré věci :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Veru, děkujeme za zprávy, Novými Buky taky často jezdíme, musím se mrknout na mapu kde to tam je. Věřím že se záchrana podaří.
    Mějte prima dny, i když na květen stále poněkud chladné s nutností doma přitápět. Aťka

    OdpovědětVymazat
  4. Veru teď si budou čápátka myslet, že je pan Havrán jejich maminka a budou se divit, proč nelítá. Aspoň že má ptačí jméno. Poslala jsem na čapí konto malý příspěvek a teď jenom budu držet palce, aby to dobře dopadlo.

    OdpovědětVymazat

♥ Všem děkujeme za vaší návštěvu a děkujeme také za Vaše komentáře :-)