pátek 1. ledna 2016

Potřebovali jsme vypnout

Všem Vám přeju moc hezký večer,

nejdřív Vám všem moc děkujeme za všechna Vaše přáníčka.

Od neděle jsme tu nebyli, potřebovali jsme všichni tak nějak vypnout a proto padlo rozhodnutí a v neděli po obědě jsme se sbalili a odjeli na na chatu, domů jsme se jezdili jen vykoupat a s taškou špinavého nádobí a pak zas hurá na chatu.
V zimě tam máme vypnutý net a tak Very se přes telefon připojovala jen na jukandu .

Bylo toho na nás v posledních týdnech na všechny víc jak dost, Verunka navíc ještě pořád není úplně ve své kůži a únava dopadla i na Šárku. Potřebovali jsme jen všichni opravdu vypnout a " vypadnout " z uspěchaného městského života .
Chata se nám tudíž jevila jako nejlepší terapie a mohu jen potvrdit, že to byla dobrá volba. Ticho a klid všude kolem nás působily jako ten nejlepší balzám.
Very tak mohla být i na blízku Barušce nebíčkový, která ji o Vánocích opravdu hodně chyběla a tím, že se nám přehoupl rok a to, že nám Baruška odešla, je ode deška už vlastně vloni, ji pomohlo i více pochopit a přijmout, že už to tak je napořád .

Verunka včera zas i fotila



a fotila i dnes a jsme tomu moc rádi.
Docela jsme měli už strach, že poté co v neděli prohlásila, že fotit nebude a pár dnů opravdu na foťák nesáhla, své slovo dodrží.






Ale o tom všem Vám snad už brzy ten náš Prcek napíše sám a když ještě ne, tak holt zaskočíme my dva se Šárkou Usmívající se

Verunka poctivě háčkovala a tak i to Vám bude určitě chtít ukázat.

A já Vám za nás všechny přeju ať je ten letošní rok pro Vás jen ten nejlepší, ať je plný lásky, štěstí, zdravíčka, porozumnění a všeho toho, co k běžnému spokojenému životu patří.

Radek

Žádné komentáře:

Okomentovat

♥ Všem děkujeme za vaší návštěvu a děkujeme také za Vaše komentáře :-)