a teď jsem přemýšlela do které rubriky mám tohle jídlo zařadit
nakonec teda vyhrály obědy
já osobnmě tohle jídlo mám ráda do chvíle než se do něj přidají pomleté feferonky
od té chvíle kolem něj chodím s velkým respektem
jednou jsme ho zvědaně právě s těma feferonkama ochutnala
a jsem poučena už jednou provždy
myslela jsme že mi papula uhoří
a vlastně nejen ona
i když se zas říká
že pálivá jídla podporují trávení a spalování
no a tak možná právě proto
všichni kdo je jedí jsou hubení
takže teď už ten recept
a potřebovat na ně budete :
konzervu červených fazolí / použijeme jen fazole, ten nálev ne/
2 lžíce sterilované kapie nakrájené na proužky
2 lžíce sterilovaných pokrájených rajčat
2 nakládané kyselé okurky nakrájené na kolečka
1 velkou cibuli nakrájenou na osminky
4 stroužky česneku
pár lžic kečupu
trošku cukru
sůl
pepř
olej
feferonky a nebo chili koření
v pánvi na oleji osmahnete cibuli a přidáte na slabé plátky pokrájený česnek
a pak přidáte vše ostatní kromě feferonek
a pomalu dusíte asi 10- 15 minut
a pak podle chuti jak kdo snese přidáte feferonky
a je hotovo
naši tohle jídlo mají hodně rádi
a hodně ho pak mamina dělá taťkovi v zimě
když mají na stavbě kontrolní den
a taťka pak přijíždí večer domů pěkně promrzlej
a končit dnes budu stylově va tvaru fazolí
no pěkně mi to vyšlo
jen s tím rozdílem
že ve vázičce nemáme fazole
ale šípky
mějte všichni moc hezký večer
a já se vám zítra zas ozvu
tak ahoj a dobrou noc
Žádné komentáře:
Okomentovat
♥ Všem děkujeme za vaší návštěvu a děkujeme také za Vaše komentáře :-)