my doma chodíme nejvíc nakupovat do Billy a do Lídlu
a v lídlu si mamina vždycky
když je teda mají
bere takové ty malé reklamní knížečky s receptama
a nedávno si vzala i ten co propagoval vepřovou krkovičku
a právě tenhle tecept co si dnes spolu uvaříme ji hned na první pohled z toho letáčku zaujal
trochu si ho po svém upravila
a tady teda je :
nejdří si připravíme maso
potředovat budete teda tu krkovici nakrájenou na plátky
a pak si do mísy dále asi 3 lžíce hrubozrné hořčice,
přikápnete olivový olej,asi 3 stroužky prolisovaného česneku a lžičku tymiánu a vše zamícháte
maso neklepete pouze opepříte a dáte do marinády
a nechíte přes noc odležet
druhá den maso osolíte a zprudka opečete na pávni
přendáte do pekáčku
malinko podlijete
a asi 25 minut dopékáte asi n 160
a jdem na fazolky
ty si mamina kupuje zmražené v Bille a kupuje tu jejich značku ve žlutém pytlíku
a máme tu zkušenost
že jsou fakt dobrý
takže na pánvičce na troše oleje osmahnete nadrobno pokrájenou červenou cibulku
přidáte na kousky pokrájenou anglickou slaninu
a nakonec vmícháte ty fazolky
a necháte je už je prohřát
nemusí se už nijak vařit
dle chuti osolíte a máte je hotový
a teď ještě ty bramborové pusinky
normálně si uděláte bramborovou kaši
jen musí být rochu hustší
dáte ji do zdobícího pytlíku
a na plech s pečícím papírem děláte ty pusinky
a ty pak dáte dopéct na 200 stupňů do trouby
na pár minut
dokud prostě nezrůžový
a to je vše
a tohle je pak výsledek
a určitě stojí za to
tak ať to chutná i vám
a příště si upečeme drobenkový koláč s broskvema a rybízem
Žádné komentáře:
Okomentovat
♥ Všem děkujeme za vaší návštěvu a děkujeme také za Vaše komentáře :-)